Verandan och historien om sillen som blev min vän

Verandan var vacker och tom en tidig kväll som denna.
Okej, ni som känner mig - håll i er! Ni andra förstår inte riktigt vikten av det följande:

Jag har ätit sill. 



Jag har frivilligt beställt in sill, ätit sill och GILLAT sill. 

Nästan så jag måste viska det här. Jag som HATAT sill i över 30 år. Något pinsamt det här! Jag har alltså kallt dragit alla fula fiskar över en kam och ansett att Sillen och Ansjovisen är polare! Det är de ju inte alls det. Ojdå.

Förlåt främst mamma och systrar som tappert försökt mig att inse detta...

Krogveckan uppmanar folk att gå ur husen och äta på restaurang, våga bryta mönster, våga gå till ställen man annars inte går till, VÅGA prova NYA smaker. Det var just det jag gjorde och innan jag visste ordet av hade jag beställt in en tallrik med sill!

Till huvudrätt blev det Wallenbergare med mos och rörda lingon. Så. Gott.


Jag ger Verandan 4 gafflar av 5 möjliga!


Vi avslutade kvällen med vackra drinkar på grannhotellet Lydmar. Är emot drinkar man "förstör" champange med, men den här var RIKTIGT god! Lite vodka och vanilj på bottnet. Inte så illa för en torsdag!

Etiketter: ,

Vill också: Verandan och historien om sillen som blev min vän

torsdag 16 februari 2012

Verandan och historien om sillen som blev min vän

Verandan var vacker och tom en tidig kväll som denna.
Okej, ni som känner mig - håll i er! Ni andra förstår inte riktigt vikten av det följande:

Jag har ätit sill. 



Jag har frivilligt beställt in sill, ätit sill och GILLAT sill. 

Nästan så jag måste viska det här. Jag som HATAT sill i över 30 år. Något pinsamt det här! Jag har alltså kallt dragit alla fula fiskar över en kam och ansett att Sillen och Ansjovisen är polare! Det är de ju inte alls det. Ojdå.

Förlåt främst mamma och systrar som tappert försökt mig att inse detta...

Krogveckan uppmanar folk att gå ur husen och äta på restaurang, våga bryta mönster, våga gå till ställen man annars inte går till, VÅGA prova NYA smaker. Det var just det jag gjorde och innan jag visste ordet av hade jag beställt in en tallrik med sill!

Till huvudrätt blev det Wallenbergare med mos och rörda lingon. Så. Gott.


Jag ger Verandan 4 gafflar av 5 möjliga!


Vi avslutade kvällen med vackra drinkar på grannhotellet Lydmar. Är emot drinkar man "förstör" champange med, men den här var RIKTIGT god! Lite vodka och vanilj på bottnet. Inte så illa för en torsdag!

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Klockan 18 februari, 2012 , Blogger Helena sa...

Mmmmm..

Det där såg gott ut!! Jag är ingen sill-människa heller och har tvingat i mig minst en sillbit vid varje sill-tillfälle och nu börjar det släppa lite..


Ha det fint!!

//Helena

 
Klockan 18 februari, 2012 , Blogger Evis sa...

Så fick jag göra med oliver också, och nu gillar jag dem! :) Men sillen har jag inte ens gett en chans. Känns lite dumt nu :)

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida