Gästbloggen: part 2

Ha, jag fick tydligen vara kvar J.

Kan meddela att tjälknölen inte ser det minsta mer sympatisk ut efter 15h i ugnen, kanske det hjälper med saltlake...Annars blir förmiddagens projekt åtgärd av detta: 


Skala räkor alltså. Skulle önska mig färska skaldjur i denhär landsändan, men det får bli i ett annat liv...Förrätten blir en 10 årig klassiker hos oss; á la Berns. Efter stället där jag åt den när millenniet var ungt...Helt enkelt en liten hop med mat på ett fat;  underst avokado med lite citronsaft, sen räkor med svartpeppar och ovanpå lite sössömössö med typ Philadelphiaost. Lite hackad gräslök ovanpå. 

Och så väntar vi vidare på att baugetterna ska jäsa J 


 Märkte annars igår att Prisma hade förmognade avocados. Fint initiativ J, stenhård avokado gör ingen glad och ger dessutom ont i magen enligt vissa (det har jag dock aldrig märkt). Skala räkor var det ja...

Etiketter:

Vill också: Gästbloggen: part 2

fredag 31 december 2010

Gästbloggen: part 2

Ha, jag fick tydligen vara kvar J.

Kan meddela att tjälknölen inte ser det minsta mer sympatisk ut efter 15h i ugnen, kanske det hjälper med saltlake...Annars blir förmiddagens projekt åtgärd av detta: 


Skala räkor alltså. Skulle önska mig färska skaldjur i denhär landsändan, men det får bli i ett annat liv...Förrätten blir en 10 årig klassiker hos oss; á la Berns. Efter stället där jag åt den när millenniet var ungt...Helt enkelt en liten hop med mat på ett fat;  underst avokado med lite citronsaft, sen räkor med svartpeppar och ovanpå lite sössömössö med typ Philadelphiaost. Lite hackad gräslök ovanpå. 

Och så väntar vi vidare på att baugetterna ska jäsa J 


 Märkte annars igår att Prisma hade förmognade avocados. Fint initiativ J, stenhård avokado gör ingen glad och ger dessutom ont i magen enligt vissa (det har jag dock aldrig märkt). Skala räkor var det ja...

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida