Ha, jag fick tydligen vara kvar J.
Kan meddela att tjälknölen inte ser det minsta mer sympatisk ut efter 15h i ugnen, kanske det hjälper med saltlake...Annars blir förmiddagens projekt åtgärd av detta:
Skala räkor alltså. Skulle önska mig färska skaldjur i denhär landsändan, men det får bli i ett annat liv...Förrätten blir en 10 årig klassiker hos oss; á la Berns. Efter stället där jag åt den när millenniet var ungt...Helt enkelt en liten hop med mat på ett fat; underst avokado med lite citronsaft, sen räkor med svartpeppar och ovanpå lite sössömössö med typ Philadelphiaost. Lite hackad gräslök ovanpå.
Och så väntar vi vidare på att baugetterna ska jäsa J
Märkte annars igår att Prisma hade förmognade avocados. Fint initiativ J, stenhård avokado gör ingen glad och ger dessutom ont i magen enligt vissa (det har jag dock aldrig märkt). Skala räkor var det ja...
Etiketter: gästbloggen